Drvene igračke Small foot® (Legler)

Drvene igračke Small foot® (Legler)

Small foot® je renomirani njemački brand i proizvođač kvalitetnih drvenih igračaka.

Dizajn, razvoj i kontrola kvalitete igračaka odvija se u glavnom uredu u Njemačkoj. 

Igračke Small foot® dobro su osmišljene i čvrsto izgrađene. Robusne su i izdržljive kako bi se djeca s njima mogla bezbrižno igrati. Proizvođač Small foot® smatra kako su drvene igračke najbolje jer je drvo prirodno, toplo i izdržljivo, bez štetnih toksina, a drvene igračke često se prenose na generacije.

U proizvodnji se provodi intenzivna kontrola kvalitete svih proizvoda i pridržava se svih normi za sigurne igračke. Za sve igračke postoje visoki zahtjevi za kvalitetom jer igračke moraju biti sigurne!

Iz Small foot® tvrtke također navode da se velika pažnja u proizvodnji pridaje održivosti okoliša – za bolje sutra!

 Kvaliteta, sigurnost, održivost i poštenje, to je ono što pokreće Small foot® svaki dan!

Iz proizvodnje Small foot® su nam pojasnili:

„Roditelji danas jako brinu o kvaliteti i sigurnosti - pogotovo kada su u pitanju igračke! To je bio snažan razlog za nas da osiguramo da naš izbor materijala za naše igračke bude najviše kvalitete. U našim očima, drvo je najbolji materijal za igru ​​kao obnovljivi prirodni resurs jer za nas kvaliteta uvijek znači:

  • Robusnost
  • Stabilnost
  • Izdržljivost
  • Životni vijek proizvoda

 

Pouzdanost nam je također jako važna jer igračke moraju biti sigurne! 

Kada je riječ o sigurnosti , naše igračke ispunjavaju sve sigurnosne norme, temeljito su testirane od strane neovisnih inspekcijskih tijela i podvrgnute su dodatnim intenzivnim ispitivanjima kvalitete i sigurnosti. Naš tim za osiguranje kvalitete pomno prati naše igračke od ideje preko faza uzorkovanja i opskrbe do prodaje. 20.000 nasumičnih uzoraka godišnje jamči sigurnost igračaka koje proizvodimo.

Osim toga, naše preporuke za dob daju čvrste smjernice o tome kada se dijete može igrati s određenom igračkom na siguran način primjeren dobi. Tijekom testiranja nasumičnih uzoraka redovito se testiraju boje, lakovi i materijali na toksične tvari (sukladno normi EN 71-3), a također se testiraju i proizvodi za djecu do 12 mjeseci starosti. otporni su na slinu i znoj (u skladu s DIN 53160).

Neki od naših proizvoda za bebe čak su certificirani od strane TÜV-a (njemačko sigurnosno inspekcijsko tijelo) i zadovoljavaju najviše sigurnosne standarde. TÜV certifikat Vama i Vašim kupcima pruža dokaz o netoksičnim proizvodima prilagođenim djeci."

Small foot® proizvodi visokokvalitetne drvene igračke koje možete pronaći na LeoLini.

Veselimo se vašim dojmovima ?

Recently Viewed

No products
Top