Što kupiti za prvi rođendan?

Što kupiti za prvi rođendan?

PRVI rođendan se bliži :)))

Svi smo uzbuđeni i pripremamo proslavu za pamćenje malenom slatkišu, ali što darovati?

Koji su najbolji pokloni za prvi rođendan?

Maleni slavljenik je sada aktivni istraživač u svojim okolo-motornim aktivnostima, puže ili lagano hoda, oponaša kretnje odraslih, izgovara prve riječi i nasmijava nas svakim pokretom :) Dijete je od prve godine izuzetan aktivni istraživač, voli se igrati i to je odlično jer prilikom igranja dijete potiče svoj psiho-motorni razvoj.

Poklon za prvi rođendan jednostavnije je izabrati ako znate što dijete posebno raduje.

Donosimo vam

7 IDEJA ZA POKLON ZA PRVI ROĐENDAN - prijedlozi koji će sigurno potaknuti uspješan razvoj djeteta te izmamiti najslađi osmijeh malenog slavljenika:

1. AUTO HODALICA - GURALICA

Savršen poklon za jednogodišnjake. Dijete upravo kreće u svoje prve avanture i važno je da ima pouzdano i sigurno vozilo koje će pomoći u koordinaciji i ravnoteži te priuštiti vrhunsku zabavu na kotačima. Prva vozila se pamte i uglavnom se radi o najiskorištenijoj dječjoj igrački koja dugo privlači pažnju djeteta i dugo služi njegovom razvoju.

LeoLina je pronašla popularne dječje auto hodalice - guralice koje su dobile veliku popularnost i najbolje recenzije od roditelja jednogodišnjaka - jer cilj nam je uvijek isti - pronaći samo najbolje :)

Klikni na ponudu:

DJEČJA VOZILA

2. BABY WALKER

Ooo da. Baby walker je super popularna didaktička igračka za dijete od jedne godine. Dijete opipom istražuje različite oblike predmeta, voli jarke boje i zvuk udaranja, zveckanja ili šuškanja i baby walker je za to odlična igračka. I ne samo igračka, baby walker je pomagalo koje dijete zabavlja i pritom uči te osnažuje njegove motoričke sposobnosti. Zabavno i praktično.

Mi u LeoLini smo se potrudlili pronaći moderan baby walker koji je sigurno odličan odabir za poklon za prvi rođendan. Koji god izaberete baby walker, jamčimo da se radi o premium kvaliteti, proizvodu s ekološkim bojama i pametnim dodacima za djetetov razvoj. Jer mi jako volimo naše bebice :)

Potraži pametan baby walker na:

BABY WALKER

3. DIDAKTIČKA IGRAČKA

Didaktičke igračke su pametan poklon za prvi rođendan.

Sigurno nećete pogriješti s odabirom ako na rođendan ponesete didaktičku igračku jer didaktičke igračke pružaju osjetilne informacije neophodne za istraživanje i zdrav razvoj. Kroz igru bojama i oblicima, dijete slaže, promišlja i donosi rješenja.

Didaktičke igračke trebaju biti od prirodnih materijala, obojane ekološkim bojama i sigurne za najmanje dijete.

Naročito smo ponosni na LeoLina kolekciju didaktičkih igračaka.

Ovdje su za malenog slavljenika originalne ideje kao štio su didaktička kocka, interaktivna slikovnica, didaktička guralica, memory igra, montessori komplet za vježbanje, drvena blagajna, pametna ploča za slaganja 4 u 1 ...

Potraži didaktičke igračke na:

DIDAKTIČKE IGRAČKE

4. KOCKE ZA SLAGANJE

Kako djeca uživaju u slaganju kocki i njihovom rušenju :) I evo ideje za poklon za prvi rođendan!

LeoLina primjerice, ima veliki paket drvenih kocki za slaganje od čak 100 kom, za uživanje i roditelja i djece. Kocke za slaganje su od potpuno prirodnog materijala i sigurne, čak i ako dijete stavlja kocke u usta. LeoLina ima i drveni vlak koji je moguće složiti od drvenih kocki u paketu. Simpatične su to i korisne ideje za poklon za prvi rođendan, a roditelje ćete sigurno oduševiti :))

Klikni za više informacija:

KOCKE ZA SLAGANJE 100 KOM

DRVENI VLAK ZA SLAGANJE

5. DRVENE PUZZLE

Puzzle su top poklon za prvi rođendan! Dokazano potiču razvoj inteligencije i povećavaju koncentraciju svakog djeteta.

Drvene puzzle su naročito korisne jer su napravljene da traju i postojane su kod dužeg korištenja. LeoLina ima super komplete drvenih puzzli, čiju kvalitetu su potvrdili roditelji:)

Drvene puzzle su nepogrešiv odabir za darivanje, jer jako puno koristi za dijete donosi slaganje simpatičnih malih dijelova.

LeoLina je pronašla visokokvalitetne drvene puzzle i drvene slagalice koje će vas sigurno osvojiti.

Potraži drvene puzzle na:

DRVENE PUZZLE

6. DJEČJA KUHINJA

Dječja kuhinja kao poklon za prvi rođendan? TOP!!

Pa djeca obožavaju kuhanje :) Pun pogodak je dječja kuhinja :)

Dijete je dovoljno veliko za vježbanje stajanja i ravnoteže, a drvena kuhinja je kao odličan oslonac i puna je dodataka koji će djetetu odvući pažnju i trenirati njegove motoričke sposobnosti.

Vi kao roditelj uvijek možete sudjelovati u igri, premještati kuhinjske dodatke i poticati dijete na razvijanje mašte. Dječje kuhinje su jako moderan trend koji je osvojio djecu diljem svijeta i postale su obavezan dodatak svake dječje sobe. LeoLina dječje kuhinje su jako popularne u Hrvatskoj, zahvaljujući prvenstveno našoj ljubavi prema djeci i dječjem odrastanju da pronađemo samo najbolje za naše mališane - ono što će ih zabaviti te istovremeno naučiti.

Potražite LeoLina dječje kuhinje na:

DJEČJE KUHINJE

7. ROĐENDANSKA TORTA DRVENA

Torta za poklon za prvi rođendan...drvena?

Originalna ideja dolazi s LeoLine u trenutku kada smo pronašli toliko simpatičnu drvenu tortu za rođendan koja vas je sve oduševilaa.

Naša drvena torta ima brojeve od 1 - 4 i dijelove torte koje će dijete slagati. Poklon za prvi rođendan koji će poslužiti i za kasnije rođendane...odlično!

Pogledajte rođendansku tortu:

TORTA ZA PRVI ROĐENDAN - DRVENA

---Pažnja---

LeoLina vam daruje ideje za poklon za prvi rođendan, ali najvažnije od svega je da provedete najljepši dan, ispunjen smijehom.

Stvorite najljepše uspomene. Jer jednom je prvi rođendan, a prvi se pamte :)

Recently Viewed

No products
Top